Πολιτική επιστροφών

Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Σύμφωνα με το νόμο 2251/94, δικαιούστε να υπαναχωρήσετε εντός (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος ώστε να θεωρηθεί εμπρόθεσμη . Βασική προϋπόθεση ότι έχει προηγηθεί επικοινωνία μαζί μας είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω email.

Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη (κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη.

Εφόσον πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, η επιστροφή του τιμήματος που έχετε ήδη καταβάλλει θα γίνεται απευθείας από εμάς ή σε συνεργασία με τον συνεργαζόμενο πάροχο πληρωμών ή με άλλο τρόπο εντός της χρονικής διάρκειας που προβλέπει ο νόμος στην περίπτωση της υπαναχώρησης.

Σε περίπτωση που σας επιστραφούν χρήματα δια μέσου τρίτου παρόχου πληρωμών (πιστωτική κάρτα κ.λπ.) ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με τυχόν προμήθεια που θα σας χρεώσει ο συγκεκριμένος τρίτος πάροχος βάσει των όρων χρήσης και λειτουργίας του, για τα οποία δεν ευθύνεται η εταιρεία μας. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

Επιστροφές προϊόντων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το σύνολο μιας παραγγελίας ή κάποια από τα προϊόντα που έχετε αγοράσει και παραλάβει από το E-Bios, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε σύμφωνα με τους παρακάτω ειδικούς όρους και προϋποθέσεις, που απορρέουν από τις υποχρεώσεις, τα δικαιώματα και τις ευθύνες επιχειρήσεων και καταναλωτών.

Μπορείτε να επιστρέψετε μέρος ή το σύνολο των αγαθών που παραγγείλατε

Το κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει τον αγοραστή. Σε περίπτωση κατά την οποία ευθύνεται η εταιρεία μας, για την αλλαγή/επιστροφή του προϊόντος τότε επιβαρυνόμαστε εμείς το κόστος επιστροφής.

Τα προϊόντα που προορίζονται προς επιστροφή θα πρέπει :

  • Να βρίσκονται στην αρχική κατάσταση παράδοσης, (σφραγισμένο όπως παρελήφθη) συμπεριλαμβανομένου της συσκευασίας, των οδηγιών χρήσης και εφαρμογής και όλου του συνοδευτικού υλικού που μπορεί να περιλαμβάνονταν
  • Να μην έχουν χρησιμοποιηθεί ολικά ή εν μέρη
  • Να ταχυδρομηθούν προς επιστροφή από τον παραλήπτη του προϊόντος το αργότερο σε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες
  • Να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία (στο 2897026600) ή μέσω email (στο info@ebios.gr) για την πρόθεσή της επιστροφή σας
  • Να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο. Αν η επιστροφή αφορά σε μέρος της παραγγελίας θα σας αποσταλεί νέα απόδειξη με τα προϊόντα που θα παραμείνουν στην κατοχή σας.

Δεν μπορούμε να δεχθούμε επιστροφές κατεστραμμένων και παραποιημένων προϊόντων από τη στιγμή που ολοκληρωθεί η παράδοση από τον μεταφορέα. Σας παρακαλούμε να ελέγξετε τα προϊόντα και την ακεραιότητά τους κατά την παραλαβή τους!!

 

Ακύρωση Παραγγελίας

Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή εφόσον δεν έχει αποσταλεί από το ebios.gr .

Σας ενημερώνουμε μέσω email για όλα τα στάδια εξέλιξης της παραγγελίας για αυτό το λόγο, σας παρακαλούμε ελέγχετε τα email σας για να είστε σίγουροι για το τρέχων, κάθε φορά, στάδιο πριν υποβάλετε κάποιο αίτημα ακύρωσης.

Η ακύρωση εκ μέρους σας μπορεί να γίνει μέσω τηλεφώνου ή email.

Εάν έχει γίνει ηλεκτρονική πληρωμή της παραγγελίας σας (μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας) τότε η αξία της αγοράς σας επιστρέφεται στο ακέραιο και χωρίς καμιά δικιά σας επιβάρυνση. Συνήθως η επιστροφή γίνεται στο ίδιο μέσω πληρωμής που χρησιμοποιήσατε.

Εάν έχει γίνει κατάθεση σε τράπεζα και έχετε χρεωθεί έξοδα για την πληρωμή σας, αυτό το επιπλέον ποσό δεν μπορεί να σας επιστραφεί. Θα σας επιστραφεί στο ακέραιο η αξία της παραγγελίας και στην ίδια Τράπεζα από την οποία εκτελέσατε την πληρωμή.

Εάν δεν προλάβετε και η παραγγελία σας αποσταλεί, τότε δεν μπορεί να γίνει ακύρωση παραγγελίας και θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας, με τη διαδικασία που περιγράφουμε παραπάνω, και ταυτόχρονα όταν σας καλέσει ο κούριερ για παράδοση, να μην παραλάβετε και να ζητήσετε την άμεση επιστροφή της!

To ebios.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους, τους όρους και τις τιμές αποστολής ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.